Bourgondisch genieten

Bourgondische schotelWanneer je informatie opzoekt over vakantie of genieten, kom je meer en meer in contact met wellness of gezondheidscentra. Wanneer je je luidop afvraagt wat te doen de zondagmiddag, hoor je meer en meer suggesties om eens iets sportiefs te doen: een workout, wat fitness-oefeningen, gaan lopen…

De trend van het actiever leven is de laatste jaren zo merkbaar geworden (soms meer met het oog op het uiterlijk dan het gezond leven) dat we soms vergeten om ook nog eens effectief te genieten van onze vrije tijd. Dringend tijd dus om eens een Bourgondische zondagsuitstap te organiseren.

Een Bourgondische uitstap moet uiteraard gepaard gaan met een goed hapje en drankje. Dit wil uiteraard niet zeggen dat je je sportieve motivaties sterk achter je moet laten – De beiden kunnen gerust gecombineerd worden. Denk maar aan een culinaire wandeling bijvoorbeeld. Actief genieten van de cultuur van een stad, gecombineerd met af en toe een hapje of drankje – perfect!

Mag het nog iets actiever? Probeer dan eens een fietsroute in Sluis! Sluis is bekend om zijn vele gezellige restaurantjes, brasseries en café’s. Dus waarom niet eens binnenspringen om de nodige energie op te doen?

Laat u dus niet opjutten door gezondheidsfreaks, en geniet van je uitstap!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>